Zeeuws getinte aroma’s in eigenzinnige creaties

Spetters

tot €100

u

ntb

w

ntb

t

ntb

r

ntb

Kaai 5
4511 RC Breskens
0117-381223
www.restaurantspetters.nl

Zeeuws getinte aroma’s in eigenzinnige creaties

De keuken van chef Laurent Smallegange heeft een klassieke, herkenbaar Zeeuwse basis. De mooiste verse vis en schaal- en schelpdieren en andere regionale producten van topkwaliteit komen hier op het bord, perfect bereid met liefde voor de authentieke smaken én met een flinke dosis eigenzinnige creativiteit. We proeven pure smaken en veel fraîcheur, steeds met een afwisselende beleving. Nu eens korte, krachtige smaakexplosies, dan weer langer aanhoudende smaaksensaties. Al met al een elegante kookstijl met smaakvolle en tegelijk licht verteerbare gerechten, waarbij fruit en zuren functioneel en goed gedoseerd ingebracht worden. Het jonge team van de bediening is goedgemutst en zeer beleefd en doet gemotiveerd zijn werk. Je voelt je meteen thuis en krijgt goede uitleg over wat er geserveerd wordt. Prima wijnkaart rijk gevuld met klassiekers naast mooie vondsten en breed inzetbare flessen. Sommelier Andres Cocquyt zorgt voor goede en soms verrassende combinaties, die altijd helder worden toegelicht. Hij heeft duidelijk vooruitgang geboekt en is nog trefzekerder in het maken van zijn eigen wijnkeuzes. Prettig ruim interieur met lichte kleuren en, mede dankzij de ligging op de eerste verdieping, een mooi uitzicht over de Westerschelde en de jachthaven.

Vind een restaurant