Evenwichtige, aromatische gerechten, uitstekende wijnkaart

8,2
Posthoorn
tot €75
u
ntb
w
ntb
t
ntb
r
ntb
Evenwichtige, aromatische gerechten, uitstekende wijnkaart
Een evenwichtige en ‘vullende’ keuken vol aroma’s, dat is Jeroen Bavelaars kookstijl in een notendop. Smakelijk, verzorgd en creatief van opmaak, met uitstekende cuissons. Elk gerecht is aantrekkelijk van samenstelling en op basis van goed gekozen ingrediënten. Bovendien proef je steeds wat je ziet. Onder leiding van Marc Boeljon opereert het team volgens de hoogste normen van de betere gastvrijheid: beleefd, attent en flexibel. Geen detail blijft onopgemerkt. Boeljon stelde tevens een uitstekende wijnkaart samen. Aan elke regio is gedacht. Naast de bekende namen tref je hier ook verrassende, vrij onbekende wijnen aan. Zijn toelichting op de wijnen is bijzonder goed, veel sommeliers kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Je verblijft midden in het gezellige centrum van het dorp en voelt je direct welkom. Heel goede sfeer en waar voor je geld, wat op dit niveau een prettige bijkomstigheid is.
8,2




