Verfrissende, inventieve kookstijl, gemoedelijke sfeer

Perceel

tot €100

u

ntb

w

ntb

t

ntb

r

ntb

Dorpsstraat 3
2902 BC Capelle a/d IJssel
010-2271922
www.restaurantperceel.nl

Verfrissende, inventieve kookstijl, gemoedelijke sfeer

Het ‘perceel’ slaat voor een deel op het lapje grond naast dit voormalige raadhuis, de plek waar eigenaar-chef Jos Grootscholten veel verse kruiden en eetbare bloemen vandaan haalt. Zijn kookstijl is inventief, verfrissend, licht verteerbaar en goed doordacht maar rustiger dan voorheen. De gerechten en menu’s blinken uit in harmonie in samenstelling en beleving. Kwaliteitsvolle seizoenproducten vormen de basis. Optimaal kennismaken doe je met het menu van acht gangen dat een prima prijs-kwaliteitverhouding bezit. Je kunt kiezen voor bijpassende wijnen of bieren, origineel en trefzeker, maar ook de wijnkaart is erg goed samengesteld. Partner Sharon Tettero is een zeer goede gastvrouw die haar gasten uiterst vriendelijk bejegent en een keurig en attent team aanstuurt. We kregen de wijnen ingeschonken door sommelier Duco de Leeuw, een kenner, liefhebber en goede proever en daarmee een zeer geschikte rechterhand voor Sharon. De wijnkeuzes zijn goed afgestemd op de meer uitgebalanceerde keukenstijl en minder extreem dan andere jaren. We proefden vooral finesse en elegantie en de wijnen werden keurig van een korte toelichting voorzien.

Vind een restaurant