Twee generaties in de keuken: Parkheuvel bereidt zich voor op de toekomst

Parkheuvel

€100+

u

ntb

w

ntb

t

ntb

r

ntb

Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
010-4360530
www.parkheuvel.nl

Twee generaties in de keuken: Parkheuvel bereidt zich voor op de toekomst

Jaren geleden begon hij er als afwasser, inmiddels is hij als Creative Chef de rechterhand van zijn vader in de keuken van Parkheuvel: Juliën van Loo. Hij heeft een jaar in Australië gewoond en brengt stap voor stap vernieuwende elementen aan in de rijke, smaakvolle kookstijl van Erik van Loo. Ondertussen perfectioneert hij zijn eigen technieken en vaardigheden. Het niveau ligt de laatste jaren hoog en is vooral stabiel. De gerechten hebben een klassieke en safe basis en een uitstekende balans. Smakelijk en herkenbaar – waarbij we uiteraard ook aan de meesterlijke sauzen denken. We bespeuren nu een lichte toename van de finesse en verwachten dat de vernieuwing zich in de nabije toekomst nadrukkelijker zal voortzetten en meer spanning en verrassingselementen zal opleveren. Het jonge restaurantteam biedt over het algemeen een prima service. Mooie, goed uitgebalanceerde wijnkaart. Mede dankzij de lichte en frisse uitstraling van het restaurant voelt iedereen zich hier op zijn gemak. Bovendien heb je voldoende privé. Het mag wat kosten hier, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Vind een restaurant