Gerechten met een heel eigen signatuur en veel finesse

9,1

De Treeswijkhoeve

€100+

u

9,4

w

9,0

t

9,0

r

9,0

Valkenswaardseweg 14
5582 VB Waalre
040-2215593
www.treeswijkhoeve.nl

Gerechten met een heel eigen signatuur en veel finesse

Chef-eigenaar Dick Middelweerd en zijn keukenteam brengt gerechten met een heel eigen signatuur en geven ze de laatste jaren veel finesse mee. Dat uit zich in de frisse aroma’s, de uitstekende cuissons, subtiele sauzen en mooie, verzorgde composities op het bord. Smeuïg en elegant wisselen elkaar goed af en de gerechten bezitten een mooie schakering, terwijl het contrast warm-koud soms een prettige spanning teweegbrengt. Over elk smaakdetail is nagedacht. Evenwicht in alle opzichten. Ook zijn souschefs Franke Osinga en Patrick Hoogeloon verdienen een compliment: ze voegen een mooie dosis passie, creativiteit en vernieuwing toe. Als vanouds is hier de service uitstekend. Zeer attent, vriendelijk en toegankelijk. Je verblijft hier in een aangename, ontspannen sfeer. Chef Middelweerd komt met regelmaat aan je tafel. Ook maître-sommelier Remon van de Kerkhof verricht uitstekend werk en leidt zijn zwarte brigade prima. Onder zijn leiding krijgt de wijnkelder een nieuwe impuls. Naast de grote namen staan er steeds meer fraaie vondsten van hem op de wijnkaart, waaronder goed gekozen nieuwe-wereldwijnen – we zien onder andere prima Australische wijnen. Je krijgt van hem ‘heldere’ en verteerbare wijnen geadviseerd die naadloos aansluiten bij de gerechten. Hij heeft duidelijk gevoel voor wijn en spijs. En uiteraard mogen we Anne-Laura Middelweerd niet vergeten: een bijzonder hartelijke gastvrouw en drijvende kracht achter de schermen. Je voelt je hier direct thuis. In deze prettige omgeving, met veel ruimte en privacy én Brabantse gezelligheid, is het prima toeven. Gezien het gebodene zijn de prijzen acceptabel, ook voor de wijnen.
9,1

Vind een restaurant